Retsept pärineb Toidutarest ja kokaks oli seekord Christjan.
PõhiSega või, suhkur ja jahu ning rulli ümmarguseks. Tõsta tainas umbes 24 cm läbimõõduga vormi.
- 125 gr võid
- 5 dl suhkrut
- 3 dl jahu
Christjan kasutas seekord poest ostetud muretainast, mida oli 125 grammi ( selle koguse juures jääb põhi üsna õhuke )
TäidisVispelda muna ja suhkur, sega juurde hapukoor ja marjad. Vala segu tainale ja puista üle mandlilaastudega.
- 200 gr hapukoort
- 1 dl suhkrut
- 1 muna
- 0,5 tl vanillsuhkrut
- 1dl mandlilaaste
- 200-300 gr marju ( mustsõstar, punane sõstar, mustikad jne - kui marjad on magused võib suhkru kogust vähendada )
Küpseta 200 kraadi juures 30 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar