- 400 gr lillkapsast ( see on õisikute kogus)
- 1 suurem porgand
- 10 cm jupp porrut
- 2 küünt küüslauku
- 1 viil ca 1 cm paksust fetat
- 700 ml puljongit
- 1 spl võid
- 0,25 tl valget pipart
- maitserohelist - till, petersell, oregano
- röstitud saiakuubikuid
( mina lisasin vee ja pool puljongikuubikut ). Keeda kuni köögiviljad on pehmed, lisa juurde fetajuust ja valge pipar, kui leiad, et supp jäi mage lisa ka veidi soola ja püreesta nuimikseriga. Tõsta pott pliidile tagasi ja lase supp korra uuesti keema. Lisa juurde oregano, umbes 0,25 tl.
Serveeri röstitud saiakuubite, maitserohelise ja veskist jahvatatud musta pipraga.
Retseptis antud kogustest saab 3 keskmist taldrikutäit suppi.
Röstitud saiakuubikud :
Rösti saiatükid kuumal pannil ilma õlita - pidevalt segades, et kõrbema ei läheks.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar