esmaspäev, 24. oktoober 2011

Riis suitsukanaga

Väga lihtne, maitsev ja kiirelt valmiv toit!

Vaja läheb:
Umbes 200 gr keetmata riisi - ise kasutan kotiriisi ja keedan tavaliselt 2 kotti korraga.
Kuid  samas saab  kasutada näiteks eelmise päeva õhtusöögist järelejäänud riisi. Samuti müüakse kauplustes  keedetud riisi ja vägagi hea hinnaga.
1 suurem suitsukana koib
2 küünt küüslauku ja 1 keskmine sibul ( ei pea panema, kui ei soovi  - mina vahel panen, vahel ei pane )
Maitseainte osas olen kasutanud ainult sojakastet, kuid jällegi mitte alati - vastavalt tujule :)

Kui on keetmata riis, siis keeda riis. Tükelda kanakoib, küüslauk ja sibul. Prae pannil kergelt sibul, küüslauk ja suitsukanakoib, lisa juurde riis, sega läbi ja valmis.
Meile meeldib sinna kõrvale süüa Bonduelle konservherneid ja hamburgeri kastet. Kastme teen ise -  segan kokku hapukoore, majoneesi ja ketšupi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar